2021 augusztus 5, csütörtök

Hegedűs botrány

Heisler gyűlölet kampányának lángjai elérték és megperzselték a Hegedűs körzetet is.

Történt a napokban, hogy Dr. Hersch Tamás a Hegedűs körzet elöljárója egy vidámnak ígérkező zoom-os esti programot hirdetett meg egy sorozat keretében.

Hersch “saját ötlettől?” vezérelve meghívta Dr. Róna Tamás főrabbit a program vendégének. Róna ismerve a Hegedűs tagságának fele-fele arányú hesilerita és nem heislerita összetételét, arra kérte a programszervező, beszélgetőpartnert, hogy amennyiben Róna elvállalja a programot, ott csak és kizárólag a vallásról, és az ő rabbinikus működéséről, családjáról beszéljenek, mellőzve az utóbbi hónapok balhéit.

Hersch a kérést Róna részéről akceptálta, legalábbis megígérte neki, hogy ezt az irányt fogja követni a műsor alatt.

Amikor elérkezett az időpont és a közel 50 fő érdeklődő feltűnt a monitor kis hasábjain, köztük Mester Tamás a BZSH elnöke, számos ismert és közismert zsidó közéleti személyiség, Hersch felkonferálta Rónát, majd a zsákbamacska Heisler-Hassen Andrást, akinek a jelenlétét a program pillanatáig titokban tartották.

Hersch udvariatlanságára jellemző, hogy miközben jó széles nyelvcsapásokkal felfényezte Hassen Andrást, elfelejtette a jelenlévő BZSH elnököt is legalább a köszöntés erejéig megszólítani az összegyűlteknek.

Megkezdődött a program. A műsorvezető kb. negyed óráig szép komótosan tette fel Rónának a semleges kérdéseket, melyekre a főrabbi szívesen válaszolt. A nézők érdeklődve kísérték a programot, már kezdték azt hinni, hogy egy békés, baráti összejövetel sikeredett, mely esetleg közel hozza a Hassen András által összeugrasztottakat is, de az öröm ürömmé vált hamarjában.

A “baráti” műsorvezető a program 20 perce tájékán stílust és hangnemet váltva kezdte Rónát provokálni, piszkálgatni olyan irritatív kérdésekkel, melyekre Róna sarokba szorított helyzetéből adódóan kénytelen volt őszintén, a tényeknek és a valóságnak megfelelően válaszokat adni.

Elhangzott az a kérdés is, hogy mennyire kell a rabbikarnak a világi vezetőséggel jóban lennie??? – A Smúzoló megjegyzése. A kérdést sem értjük, mivel egy szervezetről lévén szó, amely vallási alapokon nyugodott, Heislerék hatalomátvételéig, a két irányvonalnak természetesen együtt kellene működnie, de úgy, hogy a rabbikar adja a hitközség gerincét, és a világiak állnak a hátuk mögött, nem fordítva, ahogy azt a jelenlegi mafia teszi! –.

A hallgatóságból Kőnig Tamás MAZSIHISZ-BZSH küldött volt az első, akinek feltűnt a csapda. Rögtön szóvá is tette Herschnek, hogy hagyja békén Rónát, nem a további balhé miatt hívták meg, hanem azért mert többeket érdekel Róna személye, és a hozzá fűződő sikerek, a politika és a Heisler-Hassen Andrással összefüggő viták nem a jelenlévőkre tartoznak.

Hersch erre már kategórikusan kijelentette, hogy de igenis kiváncsi rá, és miután meghallgatták Róna véleményét a vendég nézőként jelen lévő Gyűlölet Andrást is megszólította, hogy ő is szóljon hozzá az elhangzottakhoz…

Nem is kellett sok az idegösszeroppanás szélén álló rákosista diktátornak. Amint végre szóhoz jutott, ömlött belőle a sok kín-keserv… Alábeszélő Hersch úr pedig látva, hogy Róna hozzászólása alatt Gyűlőlő András végig jegyzetelt, még adta is alá a lovat, majd megkérdezte, hogy mit is jegyzett fel drága vezérünk???

A drága vezér pedig bezsebelve a jóváhagyást, csak úgy zúdította a szitkokat, foga kerítésén, és kígyó nyelvével sziszegve záporoztatta Rónára a mocskot! Percekig zúgott a: “Róna hazudik! Rossz az irány! Hazugság! Kitaláció! Nem igaz! Ez sem igaz! Nem mond igazat!…..”

Gyűlölet András trollkodását azonban nem díjazza a XIII. kerület zsidósága, legalábbis nem úgy, ahogy ő megszokta a házi nyaloncaival körbevett Síp utcai sasfészkében!!!

A bátor Kőnig Tamást követte Mester Tamás, aki mindig finom úriemberként viselkedve, higgadtan próbálta meg a kialakult feszült helyzetet menteni, és egyben figyelmeztette Hassen Heislert, hogy rabbit nem szokás zsidó embernek lehazugoznia, és nem illik kultúrlénynek így viselkednie egy meghívás alkalmával!

Hassen Heislert a higgadt, bölcs szavak sem nyugtatták meg, rákapcsolt a következő kommunikációs paneljére.

Bár a programban Róna lett volna a főszereplő, Hassen kihasználva, hogy a többség csendben, hallgatva figyelt a kockákból, ő pedig szokás szerint üvöltözni kezdett, mint egy útszéli proli (mély személyiségétől azért ez a viselkedési norma sem áll távol!), átvette a szót és elkezdte ön és közfényezni a Mazsihisz jelenlegi vezetőségét, hogy milyen osztályon felüliek, milyen jók, és nélkülük már a második holocaust is lezajlott volna, ha ő, mint a Síp utca szuperhőse nem menti meg a neológiát, r-go Heisler-Hassen András maga a neológia Krisztusa (ego sum via, veritas et vita – azaz én vagyok az út, az igazság és az élet).

Nos, ez volt az a pont, amikor a hallgatóság, nézők többsége élükön a bölcs Mester elnök urat, majd Róna főrabbit, elköszöntek udvariasan a tagságtól és eltűntek a zoom-ról, mondván, hogy ezt az ostoba maszlagot, amit Heisler napi 24 órában, sőt még a Seduxen hatása alatt is felböfög, már nem szeretnék tovább hallgatni.

Végeredmény. A kellemes esti programból lett egy megosztó, gyűlöletkeltő és a közösségre nézve végzetes heisleri trollkodás. A jelenlévő 50 főből Heisler üvöltözését követően majdnem 40 (!!!) fő elhagyta a zoom-ot és arcukon a csalódottsággal, szívükben a fájdalommal tértek esti nyugovóra!

Na ennyit a Heisler közösségépítéséről és zsidóságáról, becsületéről, meg azokról, akik ebben a mocskos játékaiban nap, mint nap júdáspénzekért részt vesznek!

HASONLÓ CIKKEK

De ciki

https://www.azesz.com/2021/06/15/sabeszkor-temetobe/ Nem csodálkozunk már semmin. Most például ezen. ORZSE hallgató sábeszi temetőlátogatást vezet. Igazából nincs...

Kőszegi kamuhitközség

Sok hitközség van hazánkban, de van egy, a kőszegi, ami kifejezetten a kamu vonalra ült rá, illetve a megélhetési zsidóskodásra.

Közgyűlés után…

Csak azért, hogy lássunk tisztán. „A bizonytalanság megöli a lelkeket” címszó alatt Heisler András beszélt a...

HÍREK

De ciki

https://www.azesz.com/2021/06/15/sabeszkor-temetobe/ Nem csodálkozunk már semmin. Most például ezen. ORZSE hallgató sábeszi temetőlátogatást vezet. Igazából nincs...

A Rumbach baki

Átadták a Rumbach zsinagógát. Tényleg csodálatos lett, tagadhatatlan. A megnyitón ott volt a vallásos elnök, a térítő rabbi, a...

Tiszaeszlár

A Mazsihisz 2020-as beszámolójában ódákat zengenek a temetőkről. Amúgy is azt teszik, szerintük ők aztán nahát, és amúgy is...

Kőszegi kamuhitközség

Sok hitközség van hazánkban, de van egy, a kőszegi, ami kifejezetten a kamu vonalra ült rá, illetve a megélhetési zsidóskodásra.

A jelentés mögött

Nagyon érdekes a Mazsihisz 2020-ról szóló gazdasági jelentése. Hurrá hangulat, optimizmus és ego a köbön. Szépen végigvesszük a tételeket, ma a Vidéki...