2021 június 19, szombat

Hadova Jocó, a megélhetési zsidó

Horváth Jocóka (Reb Abúz rasekolja – zsák a foltját) nem szeret írni (állítólag diszgráfiás vagy csak lusta disznó). Ezért aztán iratott egy véleménycikket egy lakájoldalra Dankssal (vagy a Mazsihiszt nemrég lelkesen bevédő Jobbikkal szimpatizáló iródeákkal?) Apropó, jobbikos Mazsihisz alkalmazott: ezt is csak a gnóm Heisler engedheti. 

Reb Abúz lágymányosi rasekolja 1) a Mazsihisz “szuperszonikus” fejlődéséről, 2) pletykákról, meg 3) úgymond eredményekről értekezik egy bár micvó korú gyerek logikai nívóján („ha a rabbik valamit kértek volna, biztos megkapták volna”). Hogy Geszti Pétert idézzem: „csak az a volna ne lett volna!” Jocóka, ennyi erővel ha a nagymamának kereke lett volna, ő lett volna a busz, igaz? Bár Horváthot meg a “bár micva” kifejezést tényleg bizarr egy bekezdésbe leírni, hiszen 13 éves korában még kétpofára csámcsogta a gépsonkát. Ma már legalább képmutató és zsidó körben nem tesz így, legfeljebb csak otthon.

Na, de nézzük meg, mit „alkotott” ez a marcuse-i egydimenziós ember! 

A Mazsihisz javulásához, fejlődéséhez nincs mit hozzászólni, annak Tejúton innen és naprendszeren túl jelét még nem láttuk. Konkrétumot azért nem mond ő maga sem, mert nincs ilyen.

Pletyka. A pletykák addig nem voltak fontosak Jocókának, amíg abúzusról, szexuális kapcsolatról, félrekúrásokról szóló levélkék (köztük névvel!) érkeztek a “rabbijáról”, Reb – ahogy a neve is mutatja – Abúzról. Pedig azokat a leveleket a kecskesimogató Horváth is megkapta az elmúlt években. Akkor, érdekes módon, nem nyitotta ki a száját. Meg akkor sem, amikor a fél zsidó közösség arról pletykált, hogy a rabbija felgyorsítja a betérési folyamatot, ha az aspiráns természetben (is) fizet. Friss pletyka, hogy álítólag a lágymányosi zsinagóga kotonautomatáját átviszik Radnóti Síp utcai irodájába.

Eredmények. Eredmények? Bruhahaha. Jocóka, miről hadoválsz? A soha nem látott botrányokról? Vagy egy bét dinre elegendő rabbi – precedens nélküli – lelépéséről és kirúgásáról? Vagy annak nyilvánosságra kerüléséről, hogy gój a miskolci „zsidó” hitközség elnöke? Te szerencsétlen, ezt nevezed eredményeknek? Ülj le inkább a sámlira, és fejd meg a bakkecskédet!

Bár mégis van eredmény. Amikor Horváthnak projektmenedzserként az volt a feladata, hogy céget szerezzen a Thököly zsinagóga felújításhoz, ő azt a céget hozta szerződést kötni, amelyikben ügyvezető volt és amiben tulajdoni részesedése volt!

Hoppá!

Ez persze Heisler András Mazsihiszében nem összeférhetetlen, és nem veti fel a korrupció gyanúját. 

Horváth Nemkorrupciógyanús József meg is tervezte a felújítást 143 millióra. (A berkeken belül Heislerék által zsidógyűlölőnek kikiáltott Orbán adott is szó nélkül fillérre pontosan 143 milliót. Mi Heisler hálájának a jele? A kormány folyamatos ekézése.) 

Aztán hogy – hogy nem, a jó pénzért keresztényeket temető Zozóka Abúzovics Raszputyint és az egyenruha-szélhámos Heilsert mentorának tartó Nemkorrupciógyanús Józsi irányítása alatt a 143 milliós költségből – tám-tá-dámm! – 320 millió lett! Szép eredmény.

Nemkorrupt Jocóka ezen bizniszéről még fogtok olvasni. De nem ám a Smúzolóban!

Lehet, hogy hamarosan Vácott keresi majd fel a Kibic újságírója a Mazsihisz lecsukott alelnökét?

HASONLÓ CIKKEK

Kommentár sem kell hozzá!

https://mandiner.hu/cikk/20210209_mester_tamas_heisler_andras_megbukott_mint_zsido_vezeto

Jönnek a hitetlen kutyák

A sunyi Gadó ocsmány szombatos propagandacikkében a "neológ rabbik mulasztásáról"ír. Arról kussol Gadó, hogyan alázza szét Heisler évek óta...

Találós kérdés!

1. December végén Róna Tamást választották meg a Rabbitestület elnökének.  2. Heisler mind a mai napig figyelmen kívül hagyja...

HÍREK

De ciki

https://www.azesz.com/2021/06/15/sabeszkor-temetobe/ Nem csodálkozunk már semmin. Most például ezen. ORZSE hallgató sábeszi temetőlátogatást vezet. Igazából nincs...

A Rumbach baki

Átadták a Rumbach zsinagógát. Tényleg csodálatos lett, tagadhatatlan. A megnyitón ott volt a vallásos elnök, a térítő rabbi, a...

Tiszaeszlár

A Mazsihisz 2020-as beszámolójában ódákat zengenek a temetőkről. Amúgy is azt teszik, szerintük ők aztán nahát, és amúgy is...

Kőszegi kamuhitközség

Sok hitközség van hazánkban, de van egy, a kőszegi, ami kifejezetten a kamu vonalra ült rá, illetve a megélhetési zsidóskodásra.

A jelentés mögött

Nagyon érdekes a Mazsihisz 2020-ról szóló gazdasági jelentése. Hurrá hangulat, optimizmus és ego a köbön. Szépen végigvesszük a tételeket, ma a Vidéki...