2021 június 18, péntek

Vicces sztori

A Mazsihisz weboldalán egy vicces sztori folyt ki Kácsor Zsolt klaviatúrájából.

Kácsor interjút készített Markovics Zsolt miskolci “főrabbival”. Nem kérdéses, hogy Kácsorral mindannyian jobban jártunk, hamár mindenképp ilyen olvasmányokkal traktál bennünket egy egyházi jogállással rendelkező hitközség hivatalos honlapja.

Markovics írásaitól, – már amelyiket valóban ő követi el -, a magyarnyelv- és irodalomtanárok követnek el tömegesen rituális öngyilkosságot.

A riport lényege, hogy semmi nem igaz vele szemben, ő egy cuki, aranyos ember, sőt egy cádik. Hála Teremtőnknek különbözőek vagyunk, mindannyiunknak más a cuki, az aranyos és a cádik. Én például azonnal allergiás tüsszögő rohamot kapok a cuki aranyos cicáktól.

Természetes, hogy a Mazsihisz honlapja azt írja minden vizsgálat nélkül (!), hogy a nem nagykorú, és lehetőleg még érintetlen leány szex chat-es keresése Markovics által hamisítvány.

Kedves Kácsor Úr!

Elfelejtett rákérdezni a hamis kósersági igazolásokra, a játékszenvedélyre, a tömérdek kifizetetlen tartozásra. Vagy ezt majd egy következő “őszinte” önvallomásban fogja Önnek tollba mondani Markovics “főrabbi” úr?

Az írják még ebben a megható, őszinte riportban:

Amikor a Blikk címlapján megjelent egy olyan cikk, amely nem nevesítve, de beazonosíthatóan önről szólt, miért nem kért helyreigazítási kérelmet?
Mert az volt a Mazsihiszen belüli döntés, hogy a névtelenül megrágalmazott munkatársakat, így engem és Radnóti Zoltán rabbitársamat a hitközség jogi osztálya fog képviselni annak érdekében, hogy tisztázódjanak a minket ért vádak. Ám a hatóságok megszüntetik az eljárásokat arra hivatkozva, hogy az elkövetőket nem sikerül beazonosítani.”

Na, itt kérünk segítséget. Amennyiben a legnagyobb példányszámú magyarországi napilapban Markovics szerint valótlan állítások jelennek meg, akkor miért nem perel? Mi köze a pernek, hogy bármely hatóság megszüntet vagy sem egy eljárást? Helyreigazítást kérek, és slussz.

Még egy dologban kérünk segítséget, amolyan csekély értelmű medvebocsokként, hamár a Blikkben, a Ynet-en, és a még számos egyéb felületen, köztük a Neokoh-on is név nélkül, nem nevesítve beszéltek eddig az ügyekről, akkor nektek ott a Sip-ban ki tanácsolta, hogy írjátok le, hogy Markovics Zsolt és Radnóti Zoltán az alanya a garmadával megjelenő szexuális abuzációról szóló cikkeknek?

Mi nem értjük ezt a logikát, de hát nincs is akváriumunk.

Még valami Zsolti!

Azt mondod ebben a riportban:

“Magukat vallásos zsidónak tartó emberekben miért nem szólal meg a Tóra hangja?”

Neked nem szólalt meg az a hang, hogy ne verj át becsületes vállalkozókat, akik a te segítségedet kérték egy olyan területen amiről nekik fogalmuk sem volt? Nem szólalt meg, hogy ne kérj pénzt egy olyan szolgáltatásért, amihez semminemű jogosultságod sincs, ráadásul nem is értesz hozzá? Amikor kicsaltad a jóhiszemű emberektől a milliókat, akkor süket volt a füled a “hangokra”? Milyen volt a hallásod amikor a hitelezőid kértek, könyörögtek, követelőztek, hogy add meg nekik amit “rövid időre” kölcsönkértél? Sokszor kispénzű, családos embereket hoztál szörnyű helyzetbe! Ezt mondod a cikkben: “Vallásos emberek hogyan képesek összeegyeztetni a tórai parancsolatokat azzal, hogy a saját céljaik elérése érdekében hazudoznak, rágalmaznak, gyalázkodnak és ezzel embereket tesznek tönkre? “ Ez valóban vicces a te szádból, de már nincs kedvünk röhögni.

Arról, hogy mit gondolnak a közösségben rólad, – már akik nem a fizetet érdekemberek -, arról már írtunk itt az oldalunkon.

ez csak egy-két példa a sok közül:

Előző cikkKiscsoportos foglalkozások
Következő cikkPeszách
HASONLÓ CIKKEK

De ciki

https://www.azesz.com/2021/06/15/sabeszkor-temetobe/ Nem csodálkozunk már semmin. Most például ezen. ORZSE hallgató sábeszi temetőlátogatást vezet. Igazából nincs...

A Rumbach baki

Átadták a Rumbach zsinagógát. Tényleg csodálatos lett, tagadhatatlan. A megnyitón ott volt a vallásos elnök, a térítő rabbi, a...

Tiszaeszlár

A Mazsihisz 2020-as beszámolójában ódákat zengenek a temetőkről. Amúgy is azt teszik, szerintük ők aztán nahát, és amúgy is...

HÍREK

De ciki

https://www.azesz.com/2021/06/15/sabeszkor-temetobe/ Nem csodálkozunk már semmin. Most például ezen. ORZSE hallgató sábeszi temetőlátogatást vezet. Igazából nincs...

A Rumbach baki

Átadták a Rumbach zsinagógát. Tényleg csodálatos lett, tagadhatatlan. A megnyitón ott volt a vallásos elnök, a térítő rabbi, a...

Tiszaeszlár

A Mazsihisz 2020-as beszámolójában ódákat zengenek a temetőkről. Amúgy is azt teszik, szerintük ők aztán nahát, és amúgy is...

Kőszegi kamuhitközség

Sok hitközség van hazánkban, de van egy, a kőszegi, ami kifejezetten a kamu vonalra ült rá, illetve a megélhetési zsidóskodásra.

A jelentés mögött

Nagyon érdekes a Mazsihisz 2020-ról szóló gazdasági jelentése. Hurrá hangulat, optimizmus és ego a köbön. Szépen végigvesszük a tételeket, ma a Vidéki...